Alla inlägg den 13 januari 2008

Av Eva - 13 januari 2008 17:26


7 st rapporthundar slöt upp till dagens träning. Kul!

Det var Lena/Jimmy med Banjo, Emma/Petri med Legato, Helena/Mats med Lotus, Jonny/Maria med Ässi, Mia/Angelica med Bosco, Per/Gittan med Ramses och så vi med Lia.

Lia skötte sig mycket bra de tre första skickan men på fjärde fick jag en viss tvekan, jag skyller på hennes skendräktighet och vi gör ingen affär av detta. De andra hundarna skötte sig jättebra allihop. Bosko var väl lite ringrostig visste inte riktigt vad som förväntades av honom, men när han väl kom iväg så var det full rulle.


Efter rapporten så tränade vi uppletande. Jag bestämde mig för att träna raka skick med honom men han förväxlade det med sökträningen på första föremålet 2-4 gick hur bra som helst Fullt Ös!

Sen så körde vi SÖK med Daphne och SIckan. Jag körde "klickersök" med halvdolda figgar på djupet + att han skulle in till mig mellan slagen. Hur bra som helst!!! Strålande Sickan.

Jag har bestämt mig för att gå över på rulle då han inte naturligt kommer till skall på främmande människor utan bara på mig ;-) Så nu ska vi träna in rullmarkeringen på honom. Jag körde honom två omgångar.
Daphne skötte sig jätte bra, vi körde henne i två omgångar också och sista skicket var hon ordentligt trött lilla gumman, men hade matte Emma sagt åt henne att göra detta, så ställer Daphne upp lilla stjärnan.


Blixt snabba Ässi på ingång med Maria i släptåg.


Helena och Lotus

 Lena och Banjo


Legato och Emma

Angelica och Bosco

Lilla Lia

Ovido - Quiz & Flashcards