Alla inlägg den 21 mars 2008

Av Eva - 21 mars 2008 16:49

I går var vi till klubben och tränade lite lydnad och uppletande. Jag var väldigt trött och lite nere så inget blev väl riktigt som det skulle. Lia fungerade super bra på upppletandet lydnaden hann jag inte se.

Men idag har i allfall söket gått otroligt bra för Sickan och mig. För dom andra hundarna också. Det är så kul att träna när allt liksom bara fungerar.


Sickan fick söka i två omgångar.
Första omgången så gick han helt suveränt och nästa omgång så gick han strålande ;-) OK lite lite strul med rullen hos mig en gång och ett stopp för att nosa på något spännande i ett hål i backen andra omgången men för övrigt strålande. Han har fått in så fina raka skick, dom ska vi vara rädd om.


Zorro skötte sig kanon när han fick lite svårare uppgifter. Daphne skötte sig som vanligt strålande och idag blev hon inte alls lika trött som förra gången. Alice skötte sig alldeles utmärkt har dock en tendens att köra bakslag då och då. Esther såg jag inte men jag hörde att andra omgången gick mycket bättre än första, för då strulade männískorna till det en hel del, men inte Ester.

Vi har så duktiga hundar och vi är så duktiga sökhundsförare, så de så ( i dag iallafall ;-))


Vi hann också med att köra en generalrepetion av rapporten med Lia och Legato efter sökträningen. Vi körde kort, kort med skott och hög motivartion. Hundarna köpte det med hull och hår. Sen körde Lia och Legato en platsliggning medan Ester fick springa en budföring med skott och det gick jätte bra för samtliga hundar.

Oj oj oj så mycket hund på en dag. Ut kl 10.00 hemma 17,oo Kul


Ha det gott och Glad Påsk till alla /Eva

Ovido - Quiz & Flashcards