Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Eva - 9 mars 2008 15:05

Lia Lotus Vaidra och Trixa har fått träna rapport idag. Så duktiga hundar. Första skicket var ca 400m alla hundar skötte detta perfekt. Andra skicket var det ca 200m förlängning. Då vimsar Lotus ut från sträckan lite, Lia som kommer efter gör sträckan ännu krångligare och Vaidra som inte är så rutinerad fixade inte detta när det var hennes tur utan vände tillbaks till Per på A-stationen. Hon fick vila lite medan vi skickade iväg suveräna Trixa (som har 8 veckors valpar där hemma) och hon fixade all störning helt utan problem.

Sen skulle vi skicka Vaidra men hon orkade inte iväg, så Gittan fick komma ner till A-stationen och visa sig och efter det så var det full fart på tjejen ut till C.

Innan skicket från C så gick vi alla förarna från A-stationen ut till C. Klappade lite på våra hundar och gick tillbaks till A-stationen. Sen kom hundarna med en j..la fart in på A.

Sista skicket gick utan några som helst problem för samtliga hundar.

Jätte bra träning och ganska långa liggtider för en gångs skull.


Sickan fick träna SÖK efter rapportträningen var avklarad.
Snälla Maria och Anki erbjöd sig att vara figgar.
Så kul att få köra på, för hunden, helt okända figgar.
Sickan skötte sig jätte bra! Han for ut på djupet, på ena sidan såg han inte figgen alls, men gick ganska rakt och målmedvetet ut och tog rullen i ett huj och kom in till mig. Påvisen var "klockrena".

På andra sidan hade han liten synretning från figgen, ett av skicken så satt Anki alldeles öppet 50m ut och det tyckte Sickan var lite mystiskt men han tog sig fram och hämtade rullen och påviset gick galant.

Min duktiga kille. Nu kanske det är dags för några heldolda figgar?

Kul träningsdag och extra roligt var det att Anki och Maria är med i leken igen.

/Hej hopp/Eva

Ovido - Quiz & Flashcards