Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Eva - 10 augusti 2009 22:45

Hej hopp! Efter att i två dagar, fått förmånen att träna 10 st underbara, kunniga hundmänniskor och deras duktiga hundar, så blev jag så rysligt inspirerad, så jag tog mig i kragen och åkte upp till klubben i kväll. Trots att det var första arbetsdagen efter semestern och jag var så trött så trött.

Men tur var det för Sickan gick så bra, tycker att allt gick bra idag. Mia  hjälpte mig med apportering med dirigering och jag fick Ok.

Krypet har jag startat om med för att få in nytt kommando ord. Framåtsändande är si så där men klart på G, apporteringen (trä) tuggade han på lite grann den rackarn, hoppet 5 hopp på raken, utan att ta i trots att jag tvingar honom att hoppa rätt in i den nedåtgående solen och han knappt kan ha sett hindret ... jag är så duktig hundtränare ;-) stackars Sickan.... Inkallning med ställande har jag infört backa kommando på istället för ställande som jag inte får till ska testa detta ett tag och se hur det går...

Mia och Bosco dom tränade på krypet och lite annat och det går framåt med stora steg :-)

Platsliggning med lilla Udda (Anns malleflicka) och kraftiga störningar iform av rusande barn mitt framför hundarna. Då tyckte jag hundarna var duktiga för ungar är ju så spännande.

Efter träningen så tog vi en fika med Ann och Jessica och så fick vi pussa på lilla Hasta (Jessicas rottis bebis så söt)därefter gick Mia och jag en liten promenad med våra pojkar och dom är bästa polare kul att se två hundar som är så på samma våglängd liksom.

Sov gott /Eva

Ovido - Quiz & Flashcards