Alla inlägg den 20 april 2009

Av Eva - 20 april 2009 22:12

Sickan och jag har tränat uppletande och lydnad idag på klubben. Med oss var Ann-Marie och Nessie(?), Lisa och Brio och Mia och Bosco.

Först fikade vi så klart;-) Sen så körde vi uppletande, det är en fröjd att se så arbetsvilliga hundar i rutan, alla fyra. Lite tugg här och där men en härlig glädje i jobbet.

På det,var det budföring för Sickan och Nessie(heter hon så?)

Sen så var det lydnadsdags, jag hade lånat Nicoles kamera för att kunna filma lite. Det var nog en kick för både Mia och Lisa att se att deras hundar hade så bra position och var så fokucerade. Av någon anledning så tror man alltid att det är sämre än det är ??? Jag och Sickan blev också fimade under lite fritt följ och så nedläggande och det var ganska tillfredställande, långt ifrån perfekt men ganska bra ändå :-) Idag hade han lite svårt att fokucera på mig tills jag kom på vad det var som störde honom. Jo, jag hade lagt från mig västen med påfyllnadsgodis och annat på bänken och den måste han hålla reda på, det är ett litet aber hos min jycke att jag inte får lägga ifrån mig något på appellplanen för då är det hans uppgift (tror han) att hålla reda på grejerna. Min lilla Strålande stjärna Sickan!

God natt/ Eva

Ovido - Quiz & Flashcards