Alla inlägg under oktober 2009

Av Eva - 8 oktober 2009 08:04

Jill, Robin och jag tränade sök igår kväll. Det var nog sista gången det går efter jobbet innan det blir mörkt, suck. Sickan skötte sig alldeles utmärkt. Rakt ut framslag och så in. Skogen var gles så jag såg honom jobba nästan hela tiden.

Zorro fick äntligen gå två skick och vilken lycka. Milla var lite påverkad av sin skendräktighet så hon hade lite svårt med fokus men fixade det bra ändå tillslut, men Robin var förståndig och avbröt efter några lyckade slag.


Sen bar det av till klubben för träningstävling. Han var ganska lugn men vi fick till några pip på starter i linförigheten, så då får vi träna starter igen, framförgåendet gick bra, nedläggandet utmärkt, inkallningen slutade med ett lite snett sättande likaså apporteringen.

Så nu måste vi ta tag i ingångarna. Hoppet strulade då han gjorde återhopp på tävlingsledarens kommando så då tränade vi lite extra på detta.

Nu drar jag till jobbet

Hejsvejs /Eva

Av Eva - 4 oktober 2009 13:20

Daphne/Emma Robin/Milla och jag med Sickn tränade sök idag för första gången på länge.Taggadehundar tjohoo! Som vanligt så ställde snälla Jill upp och figgade trots att hennes Zorro fortfarande är sjuk Tack JillOskyldig Alla hundarna skötte sig riktigt bra det märks att det är svalare ute för dom blev inte trötta.

Sickan och jag hade några popupper och påvis på alla skick utom två. Han var taggad till tusen och tyckte det var skit kul när han fick sin kong av figgarna och godis mums! Han hade fast rulle idag och den skötte han också jätte bra, slarvade lite på ett skick men rättade till det och sen så gjorde han allt förträffligt.

Jag fick också köra en sväng med "klickersök" på Lia. Hon förstod inte poängen med att springa fram till folk i skogen för det ska man ju inte göra, men när hon väl fattade att det var lönsamt beteende den här gången så gick det jätte bra. Det här var ju lättförtänt godis tycktes hon tänka Glad

Ha det gott /Eva

Av Eva - 3 oktober 2009 18:06

Idag dammade vi av rapporthundarna.

Lena/Jimmy och Banjo, Legato/Daphne och Petri/Emma och så Lia/Sickan och Tomas och jag.

Hundarna skötte sig förträffligt lita pip här och var men laddade och motiverade hundar Kul!

Sickan blandade ihop söket och rapporten på 3dje och 4de skicket men till slut så fick han till det och valde att springa dit han skulle.Skrattande   Fler kort finns här http://et.hummelns.se/#home

Av Eva - 2 oktober 2009 15:30

Sickan Lia och ANdors har fått spåra idag Alla tre skötte sig alldeles utmärkt Kul

/Eva

Ovido - Quiz & Flashcards