Alla inlägg den 9 februari 2008

Av Eva - 9 februari 2008 14:30

Idag har vi haft sökkurs eller rättare sagt Tomas har haft sökkurs. Sickan och jag får gå med.
En sån rolig dag när alla hundar svarar på träningen. Vilka roliga hundar som vill jobba Jätte kul. Maries lilla bc Alice går som en liten skottspole i skogen. Daphne har vekligen hajat detta och sköter sig kanon. Esther och Nina provade klickersök för första gången och så roligt det är att se andra passet när poletten trillar ner och dom skiner av lycka när dom förstått poängen :-)
Zorro har helt plötsligt plivit karl och hade lite andra intressen första svängen, men andra, så kom vi på hur det skulle vara, för att passa herrn (kamp med handske i koppel) och se då så var det full fart.

Sickan fick prova med rullemarkering för första gågnen och själva markeringen var inga problem (liknar ju uppletandeträningen vi kört från början) på viset var lite osäkert första omgågen men andra så körde vi kamp hos figgarna och byte med godis och det var skoj sa Sickan. Men oj så trött han blev min lilla kille (jag med för den delen) Emma och jag fick till läxa att träna upp konditionen på både oss och våra hundar ;-)

Ha det gott/Eva

Ovido - Quiz & Flashcards