Alla inlägg den 3 februari 2008

Av Eva - 3 februari 2008 17:35

Hm hm Dagen efter kvällen före är ingen bra dag att ta ut matte i djupsnö!

Men Daphne, Zorro och jag såg till att våra mattar fick lite luft för det såg dom minsann ut att behöva.

Vi tränade lite sök med dom dvs Daphne såg till att min och Zorros matte motionerade lite i djupsnön och hon var så duktig. Hon tog rullen hos mattarna och sprang till sin matte sen så tog hon med sin matte ut till dom andra mattarna så hennes egen matte också skulle få motion och det gjorde Daphne riktigt bra. Daphnes matte Emma hade lite svårt med balansen idag ;-)

Zorro gjorde samma övning med sin matte och dom andra mattarna men ni ska inte tro att min matte gick att få att springa i nån snö inte. Nejdå hon påstår att jag inte kan hämta rullen och påvisa. Allt för att slippa springa i snön.

Idag hade matte hittat en riktigt dum ruta att träna i. Det gick ju inte att bara springa rakt fram! Det var en massa buskar pinnar och snö ivägen, idiotiskt, man fick ju lov att springa omvägar för att ta sig till figgarna och äta godis :-(.

Jag tränade lite lydnad med matte också och det kan jag säga att det inte bara är Daphnes matte som har svårt med balansen. Klantisen trampade mig på tassen när hon skulle stå snyggt vid min högra sida och titta mig i ögonen. Inte ens det klarade hon idag. Oj oj oj
Vi hoppas hon är piggare i morgon annars får jag nog byta ut henne mot ett yngre exemplar.

Många köttbullar till alla hundkompisar/Sickan

Ovido - Quiz & Flashcards